Gjermani, Turku, Serbi dhe Shqiptari

Publikuar më 24/01/2012

Ka qen Gjermani, Turku, Serbi dhe Shqiptari…
Gjermani ka then e kam zgraden e Gjermanis.
Turku thot e kam uren e Turkis.
Serbi thot e kam flamurin e Serbis.
Shqiptari: hypi ne zgraden e Gjermanis dhi ne uren e Turkis e fshi B”then me Flamurin e Serbis.

Të ngjashme

Ska komente

Komento