Gjeja e thjeshtë

Publikuar më 12/07/2014

Një shkencëtar i dëgjuar, po mundohej ti spjegonte një aristokrateje budallaqe:

– Nuk di si tua them zonjë. Ju nuk mund ta merrni me mend se çfarë ngjarje me rëndësi ishte shpikja e telefonit. Para njëqind e ca vjetësh, njerëzit as që e imagjinonin të telefononin…

– Eshtë vërtetë për tu çuditur: një gjë fare e thjeshtë, ngre receptorin dhe formo atë numër që të intereson dhe…

Të ngjashme

Ska komente

Komento