Gjakovari shkon me ble speca

Publikuar më 05/01/2017

Ka qen nje Gjakovar dhe ka shkuar ne pazar ne prizren,dhe ka shiku te blej speca…
Ecen,ecen dhe ndalet te nje bur i thot zoteri sa kushtojn kto speca kg,ai ja kthen i thot shih me ta shti nje spec ksi lloj ne byth a e din se deri ne Gjakove te qon!?
Gjakovari ia kthen,mmm paj mi jep nja dy se me duhet te shkoj deri ne Peje …

Të ngjashme

Ska komente

Komento