Gara e kirurgëve

Publikuar më 16/12/2015

Kirurgu japanonez: Na e kemi gjet një kokë dhe ja kemi maru trupin, duart, këmbët e tash është SPECIALISTI më i mirë i kompjuterave.

Kirurgu amerikan: Na e kemi gjetë njëherë një krah, tani ja kemi maru të gjuitha pjesët tjera dhe tash është BOKSIERI ma i mirë.

Kirurgu shqiptar: Na e kemi gjet njëherë një both, tani ja kemi maru të gjitha pjesët tjera të trupit dhe tani ështëPOLITIKANI më i mirë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento