Gabeli dhe Duhani

Publikuar më 26/05/2016

Nje gabel po i bertiste djalit te vet
– Ne klasen e IV fillore je dhe po bin duhan bre pisi i keq bre nonen e magjupit a?
– Po edhe ti bre babe ki pi duhan kur je kan ne klasen e IV me ka tregu mami.
– Po Po veq une atehere kur jam kan ne klasen e IV i kam pas 24 vjeq bre kopil.

Të ngjashme

Ska komente

Komento