Fukaraja te gjinekologu

Publikuar më 12/02/2015

Shkon një fukaraja te gjinekologu dhe i thot se gruaja është duke lindur.Mjeku shkon në shtëpin e tij dhe pasi nuk kishte patur dritë i thotë burrit: Mbaje baterinë deri sa të lind gruaja..gruaja lind një,pastaj del i dyti dhe kur del i treti fëmij,po i thotë burri mjekut: Doktor,a te nali baterinë se kanë fillue mu mbledh rreth drite si mushkonjat..

Të ngjashme

Ska komente

Komento