Fshatari dhe punimi i tokes

Publikuar më 13/09/2013

Pas dy minutash vjen nje fashtar me dy qe.

– Biri im, te nxjerr xhaja qe ketu per 5 mije lek, mos u merzit.
– Dakord, xhaje, i thote ky.
Lidh qete fshatari dhe e terheq makinen ne pjesen e thate, dhe i thote i kenaqur:
– Eee, kjo eshte e 10 makine qe nxjerr sot nga balta!
– Mire mo xhaxha, po per te punuar token kur e punon? Naten?
– Jo, naten vendos ujin ketu tek balta!

Të ngjashme

Ska komente

Komento