Fshatari dhe fatura TVSH

Publikuar më 11/09/2016

Nje fshatar ne Kosove, kishte porositur televizionin me IPKO – DIGITALB .
Dhe tani i shkon fatura per ta paguar, dhe aty shkruan “TVSH” dhe ky e merr faturen e shkon tek dyqani, dhe i thot: “A ka mundesi ate TVSH-n mos ta paguaj, sepse asnjeher nuk e shoh bre vella.

Të ngjashme

Ska komente

Komento