Fqinji i ri

Publikuar më 06/02/2014

Nje mengjes fqinja pershendet banuesin e ri ne pallat- Miremengjes – i thote – miremengjes, ja ktheu ky i riu, po ku me njeh ti mua qe me pershendet ? mbeti per nje moment fqinja, por nuk i ktheu pergjigje dhe shkoi ne pune te vet. Te nesermen ne mengjes e njejta gje me te riun ne pallat- Miremengjes – i thote fqinja- miremengjes ja ktheu prape ky iriu, po ku me njeh ti mua qe me pershendet ? Dhe fqinja me ironi ja kthen- Po a nuk u njohem dje?

Të ngjashme

Ska komente

Komento