Foto të kafshëve duke bërë gjumë qesharakë

Publikuar më 24/05/2010

Jasteku Dormeo

Sot e kishte provimin

Qifti i vitit

hmmm

Jorgan i posaqem

Interesant

Gjithë naten në msn

Paqja dhe gjumi janë moter e vëlla

Vllezërit Susuri duke fjetur

Komandanti

I bardh si bora

Snoopy

Fund

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply dona 03/07/2010 at 9:00 pm

    ha ahah ha ah ah a

  • Komento