Foto duke bërë gjumë qesharak

Publikuar më 24/05/2010


Ahhhh gjumi nuk t’vetë!

Kur haron me fjetë, qeshtu eki.

Mos pini shumë!


Zdojnë konvikt.

100% shqiptarë

Smund të fjetësh? Ja pra pilula për gjumë të përjetshëm.

Beba duke fjetur.

Aha vc-ja si dhomë gjumi! Interesant

Pse mos të lexosh duke fjetur.

Pyete veten, çka është duke ëndëruar?

Dhe kjo është fotoja e fundit që ështe më e bukra.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply donik 28/05/2010 at 9:30 am

    fantazi shum mir veq zazhdoni kshtu a temir jeni …

  • Komento