Flokëkuqi

Publikuar më 09/01/2013

Një grua lind një fëmijë me flokë të kuqe, derisa ajo dhe burri janë biondë. E shqetësuar, gruaja shkon te mjeku.
– Doktor, si është e mundur?
– A keni ndonjë anëtar të familjes me flokë të kuqe?
– Jo!
– A keni marrëdhënie të shpeshta?
– Po…, si të them, një herë në vit…
– Aha. Atëherë është nga ndryshku…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply emir 10/01/2013 at 11:36 am

    nastradini ish shku me vjedh ne ni shtepi,aty kaloj ni person dhe e pyeti, qpo ben o nastradin? nastradini e kish marr ni sharr dhe po i mshante ni qelsi nastradini ia ktheu po i bi violines po ku eshte muzika , kur te vish neser do ta nish muziken tha nastradini

  • Komento