Flej në gjumë

Publikuar më 29/07/2014

Tafa dhe Leta ishin shtrirë në shtrat.

Ajo po i pëshpërit në vesh:

– “Më thuaj: Të dua, dashuria ime!”

– ” Të dua, dashuria ime!”

– “Tani më thuaj: jetoj për ty, shpirti im!”

– ” Jetoj për ty, shpirti im!”

– “Hajde tani, thuaj diçka vet!”

– “Flej mo se me lodhe!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento