Fjalor Shqip – Shqip +18

Publikuar më 30/07/2009

Garderobe – Vendi ku sipas tradites, gruaja shtepiake fsheh dashnorin e saj kur vjen burri ne shtepi
Intelektual – Individ i afte, per te menduar me shume se dy ore,per dicka qe s’ka te beje fare me seksin.
Gjuhe (llape) – Organ seksual, por qe disa te degjeneruar,e perdorin per te folur.
Bilbil – Organi seksual i mashkullit, qe policet dhe gjyqtaret e ndeshjeve,i fryjne pa pike turpi ne sy te popullit.
Kurve – Quhet ajo femer bujare e cila i kupton nevojat seksuale te seksit mashkullor ne kembim me pak te mira materiale.
Gjinekolog – person i autorizuar ne futjen e duarve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento