Filmat me titra

Publikuar më 14/03/2016

– Nuk i kam fare qejf filmat me titra poshtë!
– Pse???
– Sepse e kam të pamundur të shoh dhe të lexoj në të njëjtën kohë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento