Ferri dhe Parajsa

Publikuar më 27/11/2014

Vdesin dy shokë, njëri shkon në parajsë e tjetri në ferr.
Pas disa kohësh, ky që ishte në parajsë, mendon të shkojë të shohë shokun e tij në ferr.
– Çka po ndodh këtu? – e pyet shokun. Si ka mundësi që ferri të jetë pa flakë?
– Shoku ia kthen: – Epo, ku të lënë këto budallenjtë këtu të mbledhësh shkarpa?

Të ngjashme

Ska komente

Komento