Fëmijët që mburren

Publikuar më 09/02/2017

Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë: Njëri thotë: – Babi im pasi hedh shigjetën vrapon dhe e kap e kap pa arritur në shënjestër. I dyti: – Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shënjestrën… I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo. Babi im është mësues, megjithëse puna i mbaron në orën 4 vjen në shtëpi që në 1.

Të ngjashme

Ska komente

Komento