Femija me flok te kuqe

Publikuar më 25/04/2016

Nje cift shkon te doktori dhe e pyesin ?
Doktor, ne te dy jemi me flok te zeza kurse femija na doli me flok te kuqe. Si eshte e mundur?
Doktori: Sa shpesh beni dashuri?- pyeti doktori ….. 1 here ne vit .. u pergjigj gruaja
Doktori: Mos u shqetesoni se eshte per shkak te ndryshkut

Të ngjashme

Ska komente

Komento