Fëmija, mami, babi dhe…komshiu

Publikuar më 21/01/2015

Kur tha fjalën e pare MAMI
– pas 3 ditësh e ëma vdiq
Pastaj tha fjalën TEZE
– pas 3 ditësh tezja vdiq
– I ati i alarmuar nga kjo priste i sigurt vdekjen e tij, kur fëmija te thoshte BABI
Me ne fund fëmija tha fjalën BABI dhe pas 3 ditësh vdiq komshiu përballë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento