Fatkeqi

Publikuar më 02/02/2016

Rrinte Muja në kafene i pikëlluar, para tij një birrë. Në atë çast vjen Hasa, e shikon birrën dhe fillon ta pijë. Muja fillon të qajë, e Hasa po e pyet:
– Çka ke Mujë, po ciatesh për një birrë?
– O s’e di çfarë ditë kam pasur, asgjë s’po më shkon për së mbari?”
– Çka ka ndodhur, tregom!
– Në mëngjes hyj në banesë, e Fata me tjetrin në shtrat. Në drekë më njoftojnë nga firma se më kanë qitë prej pune. Fata ka ikur me tjetrin dhe tërë paratë i ka tërhequr prej banke, kështu që kam mbetur pa një ceent. Me erdh ta vras veten. E marr telin e teshave të varem, këoutet. E marr revolen t’i qes trutë në erë, bllokohet, shtrihem në binarë, treni ka mbetur dikund i ngujuar në borë.
Me paratë e fundit e blej helmin dhe e qes në birrë, po vjen ti e ma pi

Të ngjashme

Ska komente

Komento