Fati

Publikuar më 22/03/2014

I ankohet shoqja-shoqes se akoma nuk ka të dashur. Ndërsa shoqja e ngushëllon:
– Sharon Stone ka 55 vjet, ndërsa i dashuri i saj 25; Jennifer Lopez ka 44 vjet, kurse i dashuri i saj 26; Madonna ka 55 vjet, kurse i dashuri i saj 26; dhe ti ankohesh se nuk ke të dashur… Prit, i yti akoma nuk ka lindur!

Të ngjashme

Ska komente

Komento