Fat në fatkeqësi

Publikuar më 24/04/2013

Mjeku i thotë pacientit:
– Kam një lajm të mirë dhe një lajm të keq.
– Tregoma të mirin!
– Organi seksual do t’ju zgjatet për 6 cm, ndërsa do të zgjerohet për 2 cm.
– E çfarë lajmi të keq mund të ketë këtu?
– Është tumor malinj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento