Familja shembu

Publikuar më 28/08/2014

Një i burgosur vuante një dënim të rëndë. Gardianit i kishte bërë përshtypje që asnjëri nuk vinte ta takonte të burgosurin. Dhe një ditë i tha:

– A keni familje? – Si nuk kam, – u përgjigj i burgosuri.

– Kam gruan dhe pesë djem.

– Po pse nuk vjen asnjeri të bëjë ndonjë vizitë?

– Të më shikojë? — u përgjigj i burgosuri.

– Po kush i lejon! Edhe ata janë futur në burg si unë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento