Fallci

Publikuar më 29/06/2014

Zyli dhe Zeqa kane prodhu pare fallc edhe kane dale ne qytet mi mashtru njerezit. Po hin Zyli ne dyqan Zeqa po e pret perjashta, po del Zyli Zeqa: He Zyl a mujte me mashtru? Zyli: Po po , ja dhashe 70 mi kthej 2 ka 35.

Të ngjashme

Ska komente

Komento