Ëngjëlli mbrojtës

Publikuar më 10/08/2011

Një burre po ecte në një rrugë dhe degjon nje zë :

“Ndal! N.q.s do bësh edhe një hap tjtër, një tulle do të bjerë në kokë dhe do vdesësh.”Dhe ky ndaloi,nje tullë ra para tij.

Filloi perseri të ecte , dhe dëgjon të njëjtin zë :

“Ndal ! N.q.s do bësh edhe një hap tjetër, një makine do bjere mbi ty dhe do vdesësh.”

Ndali ky burri, dhe me të vertetë një makine ra para tijë.
“ore. kush je ti, nga po flet?” e pyeti burri zërin

“Une jam ëngjelli yt mbrojtës”

“Ah po” tha burri “Po ku dreqin ishe ti kur u martova unë?

Të ngjashme

Ska komente

Komento