Engjelli

Publikuar më 18/03/2017

Nje tip gjendet papritur ne parajse dhe i thote Shen Pjetrit:

– Cudi si arrita ketu? Mua me kujtohet vetem se po i jepja makines

– Po, dhe ne nje moment gruaja jote te tha “Po me le ti jap makines je nje engjell.”

– Dhe ja ku je tani.

Të ngjashme

Ska komente

Komento