Ëndrra

Publikuar më 20/08/2014

– Shoqe a keni dhallë të ftohtë?
– Sa të duash.

– Po aranxhata të ftohta?
– Akull fare.
– Keni bozë të ftohtë?
– Si urdhëron.
– Po birra është e ftohtë?
– Ka ngrirë ne shishe.

– Në këtë çast në kuirn të gëzimit, ai zgjua dhe pa se kisht qenë në ëndërr.

Të ngjashme

Ska komente

Komento