Emri i burrit

Publikuar më 17/03/2017

Lindi nje malesore dhe vajti vjehri poshte dritares ne maternitet.-Si je oj Mrik?- Vuajta shume or tat.- i thote Mrika.Linda me operim dhe me kan ca barkun nga kerthiza deri tek vendi i Zefit.( emri i burrit). I shqetesuar plaku e pyet: Po vendin e Zefit ta kan lujt? Jo or tat vetem ma kan rrujt. Ani pra ska gja u kenaq plaku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento