Emerimi

Publikuar më 05/09/2016

Drejtori i nje firme i drejtohet nje nepunesi:

– Urime djalosh! Keni bere perparime. Filluat pune ne firmen time si punetor i tjeshte dhe tani jeni kryeshef. Tani kam vendosur t’ju emeroj drejtor te nje sektori. Keni ndonje gje per te thene?

– Faleminderit baba! – ja ktheu nepunesi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento