Eltemja e katit të tretë!

Publikuar më 01/06/2014

Vjen burri në shtëpi dhe plot gëzim i thotë gruas:
Ai fqinji ynë i ri po flet në kafene se i ka palluar të gjitha gratë e kësaj ndërtese, përveç njërës!
Sigurisht se je ti ajo – e pyet burri me kureshtje.
Jo bre çfarë – sigurisht është ajo eltemja e katit të tretë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento