Elefant i vogel

Publikuar më 02/05/2016

Nje djalosh i vogel hyn te nje autobus, ulet prapa shoferit dhe bertet, “Nese baba im ishte ka dhe nana lope une do te isha nje ka i vogel.”

Shoferi ja nis me u nerzovu me djaloshin, i cili vazhdon me, “Nese baba im ishte elefant dhe nana elefant femer une do te isha nje elefant i vogel.”

Djaloshi i permend disa kafshe derisa shoferi behet taman nervoz edhe i bertet femiut, “Nese baba yt ishte pijanic dhe nana prostitute çka do te ishe ti?!”

Femiu qesh dhe i pergjigjet, “Une do te isha shofer i autobusit!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento