Efendi Nastradini

Publikuar më 23/10/2009
Njehere hoxhe Nastradini u ngjit ne faltore, per te predikuar dhe tha: “Besimtare, a e dini se ca do t’u theme” Ata iu pergjigjen: “Jo, nuk e dime.” Atehere hoxha tha: “Kur ju nuk e dini, atehere, c’mund t’u flase” Me keto fjale, ai zbriti nga faltorja, dhe shkoi ne punen e vet. Heren tjeter ai hipi perseri ne faltore dhe u drejtoi te njejten pyetje, njerezite iu pergjigjen: “E dime.” “Pra, perderisa ju e dini, d.m.th. qe s’eshte nevoja qe une t’u flase” Keshtu tha dhe perseri u largua. Besimtaret, te habitur, vendosen qe, kur hoxha te hipi prape ne faltore, t’i pergjigjen: “Disa nga ne e dine, kurse te tjeret nuk e dine.” Pasi u ngjit per here te trete ne faltore, Nastradini, sipas zakonit, iu drejtua popullit me te njejten pyetje. Pergjigja ishte: “Disa nga ne e dine, kurse te tjeret nuk e dine.” Nastradini duke mbajtur seriozitetin, tha me ze te larte: “E mrekulluesheme! Atehere, ata qe dine le tua tregojne atyre qe nuk e dine.”

Të ngjashme

8 Komentet

 • Reply Burhan 20/10/2011 at 9:06 pm

  hahahahaha shom fort jam tu kesh sa zdihet

 • Reply pamela 20/06/2012 at 7:34 pm

  jane te papara

 • Reply Diarta 11/02/2013 at 8:12 pm

  E mire te koka 🙂

 • Reply amanda 15/05/2013 at 6:47 pm

  🙂

 • Reply klara 21/01/2014 at 9:16 pm

  nastradini si gjith mon anekdotad e mira shum bukur bravo

 • Reply TeAMOO 11/11/2014 at 6:59 pm

  HOXHë Ma hahhahah bkr shmë 🙂 ): <3 :* ^_^

 • Reply vasil 15/12/2014 at 7:56 pm

  qe nastradini nuk duhet te vinte ne faltoret nje qind here dhe faleminderirt nastradini qe na ben per te qeshu te uroj nga zemra vasil curi

 • Reply meri 17/06/2015 at 9:03 am

  e bukur shumeee me vie interesant pa mase

 • Komento