Edhe unë jam e lirë

Publikuar më 23/06/2014

Një polic i afrohet një biondeje.
– Unë… Ilir – thotë ai, dhe bën me gisht kah vetja.
– Edhe unë… – thotë biondja.
– Si është e mundur një femër kaq e bukur të quhet Ilir…

Të ngjashme

Ska komente

Komento