Edhe nje!

Publikuar më 04/03/2017

E fundit!
– Vete njera tek doktori: – Z. Doktor, me ka mbetur vibratori brenda ne p…!
Ja ta shohim i thote doktori. Pasi e pa mire i thote klientes se tij: Kam dy lajme per te te dhene! Nje te mire dhe nje te keq! Ke do te parin?
– Te keqin, thote femra!
_ Atehre, lajmi i keq eshte se vibratorin s’ta nxjerr dot me, ndersa lajii mire eshte se mund t’ia nderroj baterite sa here te duash ti!

Të ngjashme

Ska komente

Komento