Edhe një shansë!!!

Publikuar më 12/01/2017

U mblodhën bjondinat dhe protestonin pasi njerezit talleshin me to (me barcaleta). Kalon një burrë dhe thot : “Do ju pyes një pyetje, nëse e gjeni jeni të mëncura, nëse jo njerëzit do vazhdojnë të tallen me ju”
Del kryetarja e protestës dhe thotë “Pa na pyetni”
Burri pyet “Kush është kryetar i Amerikës ? ”
Bjondja përgjigjet “Brad Pitt”
“GABIM!”-tha burri
“Edhe një shancë”-bertitën bjondet
“Dakort…Kush është kryeqitet i Amerikës ? “-Pyeti përsëri burri
“Parisi”-Tha bjondja
“GABIM!”-Tha burri
“Edhe një shance”-bërtitën bjondet tjera
“Dakort,por e treta dhe e fundit!!!”-u përgjigj burri
“Mirë kësaj rradhe do ta gjej”
“Sa bëjnë 1+1 ? “-pyeti burri
“2″-tha bjondja
Ndërsa bjondet tjera pa ndëgjuar përgjigjen thanë:
“Edhe një shancë, edhe një shancë”

Të ngjashme

Ska komente

Komento