E dashura dhe ushtari

Publikuar më 20/08/2014

I dashur Ricky
Me vjen shume keq qe nuk mund ta vazhdojmë me lidhjen tone, largësia midis nesh është diçka shume e madhe dhe unë nuk e përballoj dot. Duhet ta pranoj qe te kam tradhtuar 2 here qëkur ke ikur dhe kjo nuk është e drejte për asnjërin prej nesh. Me vjen shume keq por me kthe dhe fotografinë qe te kam dhënë.
Me dashuri Mary….
Ushtari me zemër gjysmë te thyer u thotë shokëve qe nëse kane foto me vete të të dashurave, motrave, apo ish te dashurave t’ia japin atij… dhe kështu, ne vend te fotos se saj, ai i dërgon Mary-së 57 fotografi te tjera se bashku me 1 shënim ku thuhej:….
E dashur Mary,
Me vjen shume keq por nuk e mbaj mend se kush dreqin je ti, kështu qe merre foton tende dhe te lutem me dërgo pjesën tjetër mbrapsht…
Me respekt
Ricky.

Të ngjashme

Ska komente

Komento