Dyshimi

Publikuar më 12/05/2014

Vjen burri vonë në shtëpi, i përlyer me buzëkuq dhe pudër. Gruaja e pyet me zë dyshues:
– Çfarë ndodhi?
– Nuk do të më besosh, jam rrahur me një kloun…

Të ngjashme

Ska komente

Komento