Dy vllezerit

Publikuar më 18/01/2012

Kanë qenë dy vllezer njeri e ka pas emrin TATHASH dhe tjetri MENDJa,mendja ka shkuar per te pir kafe kurse tathashi ka dalë per ta bere nje xhiro me vetur.Edhe tathashin e kan ndal policia dhe polici e ka vet si e ke emrin. Ai i tha tathash,
O zoteri si e ke emrin:
– tathash
po nuk ma the o zoteri ku e ke mendjen.?
-Tu pi KAFE…

Të ngjashme

Ska komente

Komento