Dy të fejuarit

Publikuar më 29/11/2014

Vajza shikon një gjel qe i kishte hipur pulës dhe pyet djalin:
Vajza: Shiko, çfarë bëjnë ata?
Djali: Është normale, jemi ne fshat, përgjigjet djali.
Më vonë shikon një cjap me një dhi dhe djali përgjigjet ne te njëjtën mënyrë.
Pas pak ditësh djali i thotë vajzës: Do të emigroj në Amerikë.
Vajza: Përse?
Djali: Më kanë thënë që atje të japin 100$ sa herë bën dashuri.
Vajza: Dua të vij edhe unë.
Djali: Po përse?
Vajza: Dua të shoh si ia del me 100$ në muaj…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento