Dy të dehur bisedojnë

Publikuar më 20/05/2013

– Unë nuk bëj shumë shpenzime. Gjatë ditës më duhet një litër raki, një litër qumësht dhe një mace.
– E për çfarë të duhet macja?
– Që ta pijë qumështin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento