Dy shoke po shikon tv bashke

Publikuar më 09/05/2013

Duke nderruar stacion shohin ne lajme qe nje burre po tentonte te hidhej nga ura..
Shoku i pare – Veme bast.ne qofte se burri hidhet nga ura fitoj une
dhe do me japesh 100€,ne te kundert do te jap une ty.
Burri u hodh nga ura.
Shoku i dyte -Fitove,meri leket
Shoku i pare – Jo.smund ti pranoj.e bera me hile.
i pash lajmet ne mengjes e dija qe do hidhej
Shoku i dyte – Jo meri,se dhe un bera hile,e kisha pare ne lajme
qe u hodh por mendova se sdo ishte aq i trashe sa te hidhej perseri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento