Dy policët

Publikuar më 30/12/2011

Ne mes te nates,dy polic po hyjne ne stacion te policise te zhveshur.I sheh komandanti dhe po i pyet:
Idiota,pse jeni te zhveshur.

Cka u be me deyren per kontrollimin e atij klubit te nates?!
Ne shkuam ne ate klub per te bere kontrollin,kishte qene nje party.Dhe ashtu pas nje kohe ngritet nje vajze dhe thote “tash te gjitha femrat te zhvishen”.Ato me te vertete u zhveshen.

Pastaj vazhdoj”tash te gjithe meshkujt te zhvishen”.Po shohim rrotull,te gjithe meshkujt po zhvishen,dhe u zhveshem edhe ne dy.Pas pak prape vajza “tash fikeni driten”.Dikush e ndali driten.Prape vajza tha”tash te gjithe meshkujt ne pune”!.
Dhe ne erdhem ne pune…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento