Dy përsona në një varr

Publikuar më 23/11/2014

Pas vizitës, teksa po i drejtohen daljes, fëmija pyet të ëmën:
“Mami, a varrosen ndonjëherë dy vetë në të njëjtin varr?”
E ëma: “Sigurisht që jo, bija ime! Po përse pyet?”
Vajza: “Sepse në këtë varr është shkruar: ‘Këtu prehet një avokat dhe një burrë i ndershëm…

Të ngjashme

Ska komente

Komento