Dy bukë se për ndryshe..

Publikuar më 03/08/2014

Një fshatar paraqitej çdo ditë tek një dyqan buke në qytet dhe i thoshte shitëses:
“Dy bukë se për ndryshe!”. U mërzit nga kjo gjë dhe lajmëron të plotfuqishmin e lagjes. Ai futet nën banak dhe fshatari vjen si gjithmonë e thotë kërcënimin:
– Më jep dy bukë se për ndryshe!
– E çfarë bën ti për ndryshe? – e thotë i plotfuqishmi duke dalë nga banaku.
– S’kam ç’bëj, do shkoj të marr në një dyqan tjetër.

Të ngjashme

Ska komente

Komento