Dy bjonde ne nje krevat

Publikuar më 21/09/2009

Dy bjonde ishin shtrire ne nje krevat
Shtynin njera-tjetren ngaqe ishte vendi pak i ngushte
Bie njera nga krevati dhe i thote kjo tjetra: Hajde tash ne krevat se u liru pak vend

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply eriona bytyqi 29/03/2014 at 9:09 pm

    Nuk po di qa me than?????

  • Komento