Dy bionde dhe polici rrugor

Publikuar më 08/07/2014

Kur polici afrohet tek makina, ai i pyet ato se perse ishin duke ecur aq padale.
– Po eci ngadalë pasi ne hyrje te autostradës ishte shënuar A19, dhe unë i respektoj shenjat e qarkullimit, përgjigjet vajza qe ishte ke vendi i shoferit.
Atëherë polci rrugor i thotë:
– Jo, ajo tabele nuk tregon limitin e shpejtësisë, por emrin e autostradës.
Ndërkohë polici sheh qe vajza ne vendin e pasagjerit ishte zverdhur fare dhe nuk po ndjehej mire. Ndaj ai i drejtohet shoferes. Shoqja jote nuk po ndjehet mire, ju këshilloj qe te shkoni ne spital.
– Po shef, i thotë shoferja, e vura re sapo lamë A333…

Të ngjashme

Ska komente

Komento