Dy aspirina

Publikuar më 30/09/2013

– Luajta sot futboll dhe njëri më hyri keq, po më dhemb shumë muskuli i këmbës së djathtë.
– Merri dy aspirina, mbushe vaskën me ujë të ngrohtë, sigurisht të kalon!
Të nesërmen bie telefoni:
– Mos janë pak dy aspirina në një vaskë plot?

Të ngjashme

Ska komente

Komento