Duke pire cigaren

Publikuar më 02/05/2010

Njeri banonte ne nje ndertese ne katin e dyte dhe del ne dritare per te pire cigare. Kur mbaron cigaren e hedh nga dritarja jashte,mirepo i bie ne koke nje udhetarit qe kal0nte dhe udhetari i thot i cili thote:
Po ti o s’ke tabull(shpuzore) ne shtepi ?
Dhe ky i pergjigjet: Pse ore s’te doli cigarja ty, e dashke me tabull kokes?

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ilirida 13/09/2011 at 2:07 pm

    perfekt???????/

  • Komento