Duhet zgjuar mëherët

Publikuar më 21/07/2016

-Eh more Beni, duhet të zgjohesh më herët, – i thotë nëna djalit. – Shih fqiun tonë Ganiun, u zgjua herët dhe në rrugë i gjeti 300 euro.
– Po, por ai që i ka humbur është zgjuar edhe më herët!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento