Dua lekë jo mend?

Publikuar më 28/06/2017

Një lypës po i kërkonte njërit lëmoshë dhe ai tjetri i thotë:
– Po pse nuk punon o robo?
– O vllai po të kërkoja lekë e jo mend???

Të ngjashme

Ska komente

Komento